Uutiskirje

Sivustolle on lisätty uutiskirje, joka on suunnattu kaikille tuohisista asioista kiinnostuneille. Uutiskirjeen avulla voit helposti pysyä ajan tasalla uusista kirjoituksista ja sivuston päivityksistä.

Uutiskirje lähetetään kuukauden ensimmäisenä päivänä, ja se sisältää yhteenvedon edellisen kuukauden uusimmista kirjoituksista. Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan uutiskirjeen lähettämiseen, eikä niitä luovuteta eteenpäin.

Voit tilata uutiskirjeen helposti Kirjoitukset-sivun oikeasta sivupalkista. Mobiililaitteilla uutiskirjeen tilaaminen onnistuu sivun alaosasta.

Kuvassa on Tuohikirje numero 292, joka on kirjoitettu 1200-luvun puolivälissä. Se on yksi Novgorodin tuohikirjeistä, jonka neuvostoliittolaiset tutkijat löysivät arkeologisissa kaivauksissa vuonna 1957. Kuva on Wikipedian mukaan ”public domain”, eli tekijänoikeuksista vapaa.

Jätä kommentti